Beoordelingen

ans

  • 4

Hallo allemaal,ik heb altijd de indruk dat beide honden het erg naar hun zin hebben. Ze gaan blij naar jullie toe.
Ook heb ik de indruk dat er veel met ze gespeeld wordt.
Ze zijn de eerste dagen thuis altijd een beetje uit hun doen.
Ze missen de andere honden en mensen.

Jan

  • 5

Super plekje voor onze hond Meo, die er al jaren verwend wordt.

Griet

  • 5

Mijn Duitse herder Sandor van 11 jaar was voor het eerst te logeren op Famke’s pleats. Super goed bevallen. Hij zag er erg goed uit toen we hem ophaalden. Schoon en rustig. Er is echt aandacht aan hem besteed. Een aanrader en hij komt vast weer. Fijn dat je met een gerust hart weg kunt gaan omdat je weet dat er goed voor je hond wordt gezorgd.

Pauline

  • 5

Onze labrador Finn verblijft sinds een aantal jaar regelmatig met veel plezier bij jullie. Wij zijn heel blij met de goede verzorging en de liefdevolle zorg van alle medewerk(st)ers!

Anoniem

  • 5

Ook onze honden

rex & Gonzo komen al enkele jaren bij jullie ,
we waren afgelopen jaar te laat met reserveren
toen moesten we genoodzaakt naar een andere pension ,
en dat is niet goed bevallen we hebben nu voor volgend jaar weer bij jullie gereserveerd
GELUUKIG
Bedankt voor al jullie goede zorg

Rianne Dekker

  • 5

Kelsey komt al op Famkes pleats vanaf dat ze een pup is. En wat vindt ze het super bij jullie en wij laten haar met een gerust hart achter.
Zodra we de skredyk oprijden begint ze al te piepen van opwinding/enthousiasme en weet ze niet hoe snel ze de auto uit moet komen. Het is voor Kelsey haar tweede thuis.
We hopen Kelsey nog vaak bij jullie te brengen waar ze alle aandacht en liefde krijgt en om samen met de andere honden te spelen en te ravotten.

Linda

  • 5

Onze labradoodle Illya en chihuahua Fred naar de dagopvang geweest. We zijn super tevreden. We zijn heel erg blij dat we jullie gevonden hebben en laten ze met een gerust hart bij jullie achter.
Zeker tot een volgende keer. En bedankt voor de goede zorg.

Linda en Aukje

Pierre en Immie Krol

  • 5

Al voor het tweede opeenvolgende jaar hebben we onze Duitse herder Amara voor twee maanden naar Op Famke’s Pleats gebracht. Ook als we op andere momenten opvang voor haar nodig hebben, laten we haar daar met een gerust hart achter. Gisteren hebben we haar weer opgehaald na onze vakantie. Heerlijk om te zien dat ze blij is met onze komst, maar minstens net zo blij reageert op Natascha en haar collega’s! Ze heeft een vast plekje en voelt zich duidelijk helemaal thuis. Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen!!

Sandra

  • 5

Wederom is onze hond geweldig verzorgd door jullie. Wij hebben een super vakantie gehad maar ook onze Kaya heeft zich flink vermaakt met voetballen. Dank jullie wel!

Ronald & Mieke Zonnevylle

  • 5

Na de verkoop van onze boerderij in Noord Holland zijn wij tijdelijk verhuist naar een appartement in Leeuwarden. Tijdelijk omdat wij gaan emigreren. We zochten een goede kennel om onze hond, een geweldige lieve Rottweiler, ruim twee maanden onder te brengen zodat wij alle voorbereidingen zouden kunnen treffen. Via het internet zijn we uiteindelijk bij Famke’s Pleats terecht gekomen.
We zagen er behoorlijk tegen op om de hond zo lang te missen. Echter de wijze waarop alle medewerkers onze hond hebben verzorgt is onvoorstelbaar! Ze heeft het erg goed gehad en zag er fantastisch uit.
Een enorme zorg minder om te weten dat er een kennel bestaat met zoveel toewijding en enthousiasme,
Wij zijn erg tevreden en kunnen Famke’s Pleats aan een ieder van harte aanbevelen.

Ronald & Mieke