Beoordelingen

Ingrid Blekman

  • 5

Mijn lieve Tibbe is een pup, van ruim 3 maanden. Maar ik heb opvang nodig, dus we moesten het maar gaan proberen. Ik had wel de hele dag een knoop in mijn maag: was hij niet te jong, zou hij niet als de dood zijn voor die grote honden, zou hij niet bang zijn zonder mij????? Je sterft duizend doden.
Maar mijn kleine vriend had het heerlijk gehad. Hij stormde enthousiast op mij af, geen spoor van angst of onzekerheid. Er was een dag lang met hem gespeeld en geknuffeld. Hij had genoten en was ’s avonds compleet op, diep in slaap. Volgende keer heb ik geen knoop meer in mijn maag, ik laat hem met een gerust hart bij de mensen van Famkes Plaets achter. Zij zijn de besten. Eigenlijk wist ik dat ook wel.

Annalies

  • 5

Onze Bruno heeft een dag en nacht gelogeerd bij Famkes Pleats. Hij vond het wel een beetje spannend maar daar werd goed op gereageerd door de medewerker die hem mee nam. Wij hebben het als goed ervaren!

Nelly

  • 4

Wij zijn zeer tevreden met de opvang! Onze kat heeft hier 2 weken doorgebracht en ze had een fijne kamer voor haarzelf. Toen we haar kwamen ophalen zag ze er mooi uit en ze heeft het daar zelf ook fijn gehad. Zeker een plekje die we onthouden!

Margriet

  • 5

Geweldig!

Jacoline

  • 5

Gisteren hebben wij onze oudere kat Sturdy opgehaald na een verblijf van drie weken bij Op Famke\\\’s Pleats. We hadden er erg tegenop gezien om haar achter te laten vooral omdat Sturdy een bejaarde dame is met een gebruiksaanwijzing en wat fysieke problemen. We zijn heel blij met hoe ze het heeft gedaan tijdens onze vakantie. Ze is goed verzorgd en opgewekt teruggekomen en ziet er uitstekend verzorgd uit. Geweldig dat we via What\\\’s app vragen konden stellen en zelfs een filmpje van haar kregen toegestuurd. Ook heel fijn dat er contact werd opgenomen voor overleg toen de kat wat last had van overgeven. Heel hartelijk dank namens ons en uiteraard Sturdy!

Theun

  • 5

Onze Jip kwam weer zeer tevreden uit zijn ” HOTEL” .

L.w.

  • 5

Wederom een prima verblijf van onze poes op Famkeā€™s Pleats.
Gebruiksvriendelijke site om de logeerperiode vast te leggen.
En vriendelijke begeleiders.
Schone en mooie verblijven voor de poezen.

Renalda

  • 5

Onze lieve hond Mia heeft afgelopen week een paar nachtjes gelogeerd bij Famke’s pleats. Ze heeft verlatingsangst en vond het dan ook erg spannend. Door de goede zorgen en de lieve, ervaren verzorgers heeft Mia het naar haar zin gehad. We zijn enorm tevreden!!

Audrie

  • 5

Afgelopen week heeft onze kat Bella wederom een fijn verblijf gehad op de famkes pleats! We lieten haar er met een vertrouwd gevoel achter en brengen haar een volgende keer graag weer bij jullie!

Remi

  • 5

Wij zijn altijd super tevreden over Famkes pleats. Onze hond is altijd lekker relaxt als wij hem weer ophalen na een vakantie. De dieren worden heel goed behandelt met veel liefde en aandacht.