Beoordelingen

Pauline

  • 5

Onze hond Finn is altijd blij om bij jullie te verblijven!

Marleen en Anco

  • 5

Top zijn jullie met zijn allen! Pebbels en Bammbamm hebben het steeds weer naar hun zin en worden perfect en Liefdevol verzorgd. Toppers zijn jullie stuk voor stuk!❤️

Fred

  • 5

Wij brengen onze Berner sennenhond, Bas, naar Famke’s pleats wanneer wij met vakantie gaan. Bas is altijd enthousiast als hij in de gaten heeft waar we naar toe gaan. Het personeel is vriendelijk en kennen Bas inmiddels allemaal. Als we komen gaat Bas al zijn eigen weg. We krijgen Bas altijd netjes en verzorgt terug, nooit met ontlasting problemen en tijdens onze vakantie krijgen we, wanneer we vragen een update hoe het met onze trouwe knuffelbeer gaat. Al met al zeer tevreden! Een betrouwbaar en goed opvangadres.

M

  • 5

lennox was weer voor twee dagen bij famkespleats aan het logeren geweest en wij hebben hem weer zoals altijd blij en tevreden opgehaald.

Sabina

  • 4

Mij 2 katten Billie en Bowie hebben bijna 2 weken gelogeerd bij Op Famke’s Pleats. Ben tevreden over de verblijven met buitenrennen, en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Heb tussentijds een mail gestuurd om te vragen hoe het ging, en kreeg keurig antwoord. Mochten mij katten weer ergens moeten logeren, dan gaan ze zeker hier weer heen!

Sietze en Josina

  • 5

Onze schapendoes Boef moest door omstandigheden plotseling in een pension, iets waar wij nog geen ervaring mee hadden! Ondanks dat het al zo goed als vol was, bleek dat ze begrip voor de situatie toonden en Boef uiteraard welkom was. Ook Boef was dit niet gewend. Achteraf bleek dat hij daar een erg leuke tijd heeft gehad met zeer aardige mensen(en honden). Dit gaf ons een ‘gerust’ gevoel en weten nu al zeker, dat wanneer Boef uit logeren gaat, hij daar wéér naar toe gaat! Jelco, Maarten en ander personeel waarvan ik de namen niet meer weet….hartstikke bedankt!

Belinda

  • 5

Onze ruwharige dwergteckel Fritz is hier nu twee dagen in de dag opvang geweest. Moe en voldaan kwam hij weer thuis. Binnenkort mag hij weer!!

K.H

  • 5

De mensen die aanwezig zijn bij het brengen en ophalen zijn zeer vriendelijk, en wat me opvalt het is er ook altijd schoon, mijn hond mag altijd lekker buiten als het weer het toelaat, ze zijn erg aardig voor de dieren, ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden.

Luciënne

  • 5

Hallo lieve dierenvrienden, bedankt voor jullie aandacht en liefde voor mijn hond Amigo en kat Melchior.
Ze zijn beiden heel blij en tevreden.

Marit

  • 5

Wij brengen onze honden al jaren naar dit pension en dat doen we naar volle tevredenheid.