Even voorstellen

Wij zijn Jelco en Natascha Woudstra, eigenaars van Op Famke’s Pleats. In januari 2013 zijn we gestart met het vormgeven van het dierenpension en de zorgboerderij. Iets waar we jarenlang van hadden gedroomd werd werkelijkheid. Op Famke’s Pleats is ontstaan uit besef dat we mens en dier graag samen wilden brengen op een speciale manier.

Jelco heeft veel ervaring in het begeleiden van deelnemers met hun dagelijkse activiteiten en het opzetten van projecten in de dagbesteding. Natascha heeft jaren in de zorg gewerkt en lesgegeven op een hondenschool in gedrag en gehoorzaamheid, ze heeft veel ervaring in omgang met honden en katten, is in het bezit van het diploma van vakbekwaamheid en is kynologisch instructeur i.o.

We zijn creatief en houden van gezamenlijke activiteiten ondernemen met ons gezin en onze honden Jena, Ziva en Alline.

Onze medewerkers

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen. Wij hebben een sterk team van bekwame dierverzorgers en begeleiders. Ook werken er bij ons mensen met een beperking. Zij zorgen er samen met ons voor dat uw dier aan aandacht niets te kort komt. Samen zorgen we ervoor dat er goed voor de dieren wordt gezorgd en daarnaast ook de verblijven en andere ruimtes er netjes uitzien.

Ontmoet ons team

De naam Op Famke’s Pleats

De naam heeft te maken met onze Berner Sennen Famke, zij woonde ook op de boerderij. Naar het Nederlands vertaald is het Op Famke’s boerderij!

Famke was onze eerste Berner, ze was een uitdaging en een wens. Zo is het ook met ons dierenpension het was een droom en een uitdaging om dit te realiseren.