Het hondenpension is volgeboekt op: 20 juli 2024 t/m 24 augustus 2024

Pensionopvang voor honden

Ons pension heeft plaats voor 55 honden. Onze binnen verblijven worden meerdere malen per dag grondig schoongemaakt en beschikken over vloerverwarming. De honden hebben altijd vers drinkwater en worden in principe twee keer per dag gevoerd. Mocht dit bij u anders zijn, dan kunnen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast kan uw hond binnen en/of buiten samen geplaatst worden met een andere hond. Het dierenpension beoordeelt of de honden bij elkaar passen.
We hebben diverse buitenverblijven en een speelweide waar uw hond lekker kan rondrennen, kan spelen met andere honden of rustig van de buitenlucht kan genieten.

Aan aandacht komt uw hond zeker niets te kort!

Wat kan uw hond verwachten in ons dierenpension?

  • Diverse buitenverblijven en een speelweide om in te rennen en te spelen
  • Dagelijks grondige schoonmaak van verblijf
  • Professionele verzorgers voor uw honden
  • Optimale aandacht
  • Minimaal 2 x per dag eten en altijd vers drinkwater

Honden met dieetvoer, allergie of medicatie

Wij hebben altijd voer op voorraad van het merk Royal Canin. Mocht u liever uw eigen voer meenemen voor uw hond, dan is dat geen probleem. In alle gevallen mag eigen voer voor uw hond meegenomen worden. Honden met speciaal voer, bijvoorbeeld dieetvoer of allergievoer, zijn uiteraard van harte welkom bij Op Famke’s Pleats. Uw hond zal dan ten alle tijden zijn eigen voer krijgen. Voor vers vlees hebben wij een ruime vriezer en koelkast. Wij hebben gebruikelijk twee voerrondes per dag, maar in overleg kunnen wij voor uw hond een afwijkend voerschema hanteren. Toediening van eventuele medicijnen is geen enkel probleem.

Dierenarts

Aan ons dierenpension is een dierenarts verbonden, zo nodig nemen wij hiermee contact op. In overleg kunnen wij eventueel ook contact opnemen met uw eigen dierenarts voor het opvragen van noodzakelijke gegevens van uw hond.

Entingsboekje en entingen

Neem altijd het entingsboekje mee als u uw hond komt brengen! Controleer de entingen van uw dier ruim van te voren. Uw dier wordt in ons pension niet toegelaten zonder een geldig entingsbewijs of bij een enting korter dan 14 dagen voor aanvang van het pension. Uw hond dient tegen enkele ziektes te zijn ingeënt:

  • Hondenziekte (3 jaar geldig)
  • Parvovirusinfectie (3 jaar geldig)
  • Ziekte van Weil (1 jaar geldig)
  • Para-influenza (kennelhoest) (1 jaar geldig)
  • Bordetella (kennelhoest) (1 jaar geldig)

Honden kunnen ondanks deze enting wel kennelhoest oplopen.
Daarnaast dient u uw hond minstens 14 dagen voor aanvang van het pensionbezoek te ontwormen en ontvlooien.

Welke honden kunnen niet terecht bij Op Famke’s Pleats?

Gezien de opzet van ons dierenpension kunnen we honden met een agressief karakter niet aannemen.
Twijfelt u of uw hond geschikt is voor ons pension? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen dan een afspraak maken voor een proefdag. Tijdens deze dag kunnen we beoordelen of uw hond geschikt is voor een verblijf bij ons in het pension.

Honden wassen

Wij hebben de mogelijkheid uw hond tijdens zijn of haar verblijf in ons pension te wassen. Hiervoor hebben wij een speciaal daarvoor ingerichte wassalon. Het hangt af van de drukte of wij hier voldoende tijd voor hebben. Mocht u hiervoor interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Dagopvang voor honden

Op dit moment hebben we een klantenstop voor dagopvanghonden.
Moet u een dag werken of gaat u een dag weg? Dan kunt u uw hond een dag of dagdeel naar ons pension brengen. Voor dagopvang hanteren wij een aangepast tarief. Dagopvang is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Het is mogelijk om een 10-dagenkaart aan te schaffen voor dagopvang. Met deze 10-dagenkaart ontvangt u 1 dag gratis. U kunt uw hond ’s morgens tussen 07:30 en 09:00 brengen en ’s middags tussen 16:00 en 18:00 weer ophalen. Voor proefdagen houden wij ook deze tijden aan.

Dagopvang in de drukke periodes

Wij kunnen geen rekening houden met vaste dagopvang honden als het gaat om de drukke/vakantie periodes. Het is dan ook uw eigen verantwoordelijkheid om in de gaten te houden of er in deze tijd nog plaats vrij is voor uw hond. Mocht u van te voren al weten dat u ook gebruik wilt maken van de dagopvang in drukke/vakantie periodes, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. We hebben voor bepaalde periodes, zoals in de zomervakantie, maar beperkte plekken beschikbaar voor de dagopvang. Het kan dan ook voorkomen dat u een dag niet kunt reserveren. Dit betekent dan ook dat wij die dag vol zitten en er geen plek vrij is voor uw hond. Proefdagen vinden altijd buiten de vakanties en weekenden plaats.

Tarieven hondenpension

Prijzen zijn per dag. Haalt u uw hond op in de ochtend, of brengt u uw hond in de middag, dan wordt er voor die dag een halve dag in rekening gebracht in plaats van een hele dag. Ophalen is doordeweeks uiterlijk mogelijk tot 18.00 uur en in het weekend tot 17:00 uur, dit om de rust in het pension te waarborgen. Prijzen zijn inclusief voer. U kunt ervoor kiezen het eigen voer van uw hond mee te geven, dit heeft geen invloed op de prijs.

Let op, vanaf 9 januari 2023 veranderen onze tarieven.
Bekijk hier alvast de nieuwe prijzen:
Tarieven 2023
 
Tarieven overnachting 2022:
Kleine honden                                             €13,00 per dag
Middelgrote honden                                  €13,50 per dag
Grote honden                                              €14,00 per dag

Toeslagen:
Zomervakantie (juli/augustus)               € 1,00 per dag
Kerstvakantie                                              €1,00 per dag

Korting:
Bij 2 honden                                               €0,50 korting per hond per dag
Bij 3 of meer honden                                €1,00 korting per hond per dag

Dagopvang:
Dagopvang per dag                                   €11,00
Dagopvang 10-dagenkaart                      €100,00

Wassen:
Hond klein/middel wassen/föhnen      €25,00
Hond groot wassen/föhnen                    €35,00
Hond ontwollen (klein/middel)            €65,00
Hond ontwollen (groot)                          €75,00

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Plek reserveren voor uw hond?

Wilt u gelijk een plek reserveren voor uw hond in het leukste dierenpension van Friesland?
Klik dan op de onderstaande knop.

Reserveren

U zult per mail een bevestiging krijgen van uw reservering.


Alle afbeeldingen bekijken