Het hondenpension is volgeboekt op: 31 december 2021 t/m 1 januari 2022

Pensionopvang voor honden

Op Famke’s Pleats heeft plaats voor 55 tot 60 honden. Onze binnenverblijven worden meerdere malen per dag grondig schoongemaakt en beschikken over vloerverwarming. De honden hebben altijd vers drinkwater en worden twee keer per dag gevoerd.

In overleg kan je hond binnen en/of buiten samen geplaatst worden met een andere hond. Het dierenpension beoordeelt of de honden bij elkaar passen.
We hebben diverse buitenverblijven en een speelweide waar je hond lekker kan rondrennen, kan spelen met andere honden of rustig van de buitenlucht kan genieten.

Aan aandacht komt je hond zeker niets te kort!

Wat kan je hond verwachten in ons dierenpension?

  • Diverse buitenverblijven en een speelweide om in te rennen en te spelen
  • Dagelijks grondige schoonmaak van verblijf
  • Professionele verzorgers voor je honden
  • Optimale aandacht
  • 2 x per dag eten en altijd vers drinkwater

Honden met dieetvoer, allergie of medicatie

Wij hebben altijd voer op voorraad van het merk Royal Canin. Mocht je je liever eigen voer meenemen voor je hond, dan is dat geen probleem. In alle gevallen mag eigen voer voor je hond meegenomen worden. Honden met speciaal voer, bijvoorbeeld dieetvoer of allergievoer, zijn uiteraard van harte welkom bij Op Famke’s Pleats. Je hond zal dan ten alle tijden zijn eigen voer krijgen. Voor vers vlees hebben wij een ruime vriezer en koelkast. Toediening van eventuele medicijnen is geen enkel probleem.

Dierenarts

Aan dierenpension Op Famke’s Pleats is een dierenarts verbonden. We noteren ook altijd de gegevens van je eigen dierenarts voor, indien nodig, het opvragen van eventueel noodzakelijke gegevens over je hond.

Entingsboekje en entingen

Neem altijd het entingsboekje mee! Controleer de entingen van je dier ruim van te voren. Je dier wordt in ons pension niet toegelaten zonder een geldig entingsbewijs of bij een enting korter dan 14 dagen voor aanvang van het pension. Je hond dient tegen enkele ziektes te zijn ingeënt.

  • Je honden dienen ingeënt te zijn tegen de hondenziekte, de parvovirusinfectie, ziekte van weil, para-influenza (de cocktailenting) en tegen kennelhoest nr 8 (Bordetella)
  • Je dient je hond voor het pensionbezoek te ontwormen en te ontvlooien!

Welke honden kunnen niet terecht bij Op Famke’s Pleats?

Gezien de opzet van dierenpension Op Famke’s Pleats kunnen we honden met een agressief karakter niet aannemen.
Twijfel je of je hond bij onze groep past neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen dan een afspraak maken voor een proefdag. Tijdens deze dag kunnen we beoordelen of je hond geschikt is voor een verblijf bij ons in het pension.

Dagopvang voor honden

Moet je een dagje werken, ga je een dagje weg of ben je ziek? Dan kun je je hond een dag of dagdeel naar Op Famke’s Pleats brengen. Voor dagopvang hanteren wij een aangepast tarief. Dagopvang is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Dagopvang in het weekend is niet mogelijk.

Noodopvang

Het zal je maar gebeuren! Ineens naar het ziekenhuis, een zakenreis of iets anders en er is niemand die op je honden kan passen. Deze onvoorziene zaken roven tijd en energie die je op dat moment niet hebt. Je hond is dan welkom bij ons en kan eventueel ook bij je opgehaald en/of thuisgebracht worden!
Wij zullen liefdevol voor je hond zorgen zolang jezelf die mogelijkheid niet hebt. Voor het verblijf van noodopvang wordt een aangepast tarief gehanteerd.

Tarieven hondenpension

Prijzen zijn per dag. Haal je je hond op in de ochtend of breng je je hond in de middag, dan wordt er voor die dag een halve dag in rekening gebracht in plaats van een hele dag. Prijzen zijn inclusief voer. Je kunt ervoor kiezen het eigen voer van je hond mee te geven, dit heeft geen invloed op de prijs.

Tarieven overnachting per 1 februari 2020:
Kleine honden                       € 12,00 per dag
Middelgrote honden            € 12,50 per dag
Grote honden                        € 13,00 per dag

Noodopvang                          € 11,00 per dag

Korting:
Bij 2 honden                          € 0,50 korting per hond per dag
Bij 3 of meer honden           € 1,00 korting per hond per dag

Dagopvang:
Dagopvang per dag              € 10,00
Dagopvang 10-dagenkaart € 90,00

Een dag telt maximaal twaalf uur maar ophalen is uiterlijk tot 18.00 uur mogelijk, dit om de rust in het pension te waarborgen. Met een 10 dagenkaart, voor meerdere keren dagopvang, ontvang je 1 dag gratis.

Rondleidingen

Heb je interesse in een rondleiding bij ons hondenpension? Maak dan graag van te voren (telefonisch) een afspraak voor een rondleiding. De rondleidingen zijn bij voorkeur op zaterdagochtend om 11:00 uur. Op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden geen rondleidingen georganiseerd.

Plek reserveren voor je hond?

Wil je gelijk een plek reserveren voor je hond in het leukste dierenpension van Friesland?
Uiteraard ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons dierenpension.

Reserveren

Je zult per mail een bevestiging krijgen van je reservering.


Alle afbeeldingen bekijken