Het hondenpension is volgeboekt op: 31 december 2019 t/m 2 januari 2020

Pensionopvang voor honden

Op Famke’s Pleats heeft plaats voor 55 tot 60 honden. Onze verblijven beschikken over vloerverwarming. We hebben manden en kleden op voorraad, maar je kunt deze ook zelf meenemen.
We maken alle verblijven meerdere malen per dag grondig schoon. De honden hebben altijd vers drinkwater en worden twee keer per dag gevoerd.

Je hond deelt in principe een verblijf met een andere hond. Het dierenpension beoordeelt of de honden bij elkaar passen.
We hebben diverse buitenverblijven en een speelweide waar je hond lekker kan rondrennen, kan spelen met andere honden of rustig van de buitenlucht kan genieten.

Als de leefruimte klaar is zijn de honden ook per toerbeurt in de leefruimte te vinden, gezellig tussen de mensen. Hier kunnen mens en dier volop van elkaar genieten.
Aan aandacht komt je hond zeker niets te kort!

Wat kan je hond verwachten in ons dierenpension?

  • Diverse buitenverblijven en een speelweide om in te rennen en te spelen
  • Dagelijks grondige schoonmaak van verblijf
  • Professionele verzorgers voor je honden
  • Optimale aandacht
  • 2 x per dag eten en altijd vers drinkwater

Dierenarts

Aan dierenpension Op Famke’s Pleats is een dierenarts verbonden. We noteren ook altijd de gegevens van je eigen dierenarts voor, indien nodig, het opvragen van eventueel noodzakelijke gegevens over je hond. Toediening van eventuele medicijnen is geen enkel probleem.

Entingsboekje en entingen

Neem altijd het entingsboekje mee! Controleer de entingen van je dier ruim van te voren. Je dier wordt in ons pension niet toegelaten zonder een geldig entingsbewijs of bij een enting korter dan 14 dagen voor aanvang van het pension. Je hond dient tegen enkele ziektes te zijn ingeënt.

  • Je honden dienen ingeënt te zijn tegen de hondenziekte, de parvovirusinfectie, ziekte van weil, para-influenza (de cocktailenting) en tegen kennelhoest nr 8 (Bordetella)
  • Je dient je hond voor het pensionbezoek te ontwormen en te ontvlooien!

Welke honden kunnen niet terecht bij Op Famke’s Pleats?

Gezien de opzet van dierenpension Op Famke’s Pleats kunnen we honden met een agressief karakter niet aannemen.
Twijfel je of je hond bij onze groep past neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen dan een afspraak maken voor een proefdag. Tijdens deze dag kunnen we beoordelen of je hond geschikt is voor een verblijf bij ons in het pension.

Dagopvang voor honden

Moet je een dagje werken, ga je een dagje weg of ben je ziek? Dan kun je je hond een dag of dagdeel naar Op Famke’s Pleats brengen. Voor dagopvang hanteren wij een aangepast tarief. Dagopvang is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag!

Noodopvang

Het zal je maar gebeuren! Ineens naar het ziekenhuis, een zakenreis of iets anders en er is niemand die op je honden kan passen. Deze onvoorziene zaken roven tijd en energie die je op dat moment niet hebt. Je hond is dan welkom bij ons en kan eventueel ook bij je opgehaald en/of thuisgebracht worden!
Wij zullen liefdevol voor je hond zorgen zolang jezelf die mogelijkheid niet hebt. Voor het verblijf van noodopvang wordt een aangepast tarief gehanteerd.

Tarieven hondenpension

Haal je je hond op in de ochtend of breng je je hond in de middag, dan wordt er een halve dag in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief voer. Je kunt ervoor kiezen het eigen voer van je hond mee te geven. Dit verandert niks aan de prijs. Je hond krijgt bij ons het voer van het merk Royal Canin.

Kleine honden € 11,00 per dag
Midden honden € 11,50 per dag
Grote honden € 12,00 per dag

Korting:
€ 1,= korting per dag voor 2e of volgende hond, van dezelfde eigenaar, mits deze bij elkaar in hetzelfde verblijf kunnen zitten.

Dagopvang:
Dagopvang per dag € 9,00
Dagopvang 10-dagenkaart € 81,00

Een dag telt maximaal twaalf uur maar ophalen is uiterlijk tot 18.00 uur mogelijk, dit om de rust in het pension te waarborgen. Met een 10 dagenkaart, voor meerdere keren dagopvang, ontvang je 1 dag gratis.

Dagopvang is in het weekend niet mogelijk!

Rondleidingen

Heb je interesse in een rondleiding bij ons hondenpension? Maak dan graag van te voren (telefonisch) een afspraak voor een rondleiding. De rondleidingen zijn bij voorkeur op zaterdagochtend om 11:00 uur. Op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden geen rondleidingen georganiseerd.

Plek reserveren voor je hond?

Wil je gelijk een plek reserveren voor je hond in het leukste dierenpension van Friesland?
Uiteraard ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons dierenpension.

Reserveren

Je zult per mail een bevestiging krijgen van je reservering.


Alle afbeeldingen bekijken