Beoordelingen

Liesbeth

  • 5

Het was voor ons de eerste keer. De indruk bij het brengen van onze honden was positief en bij het ophalen kwamen ze ons vrolijk en fris tegemoetrennen. Voor herhaling vatbaar

Kim

  • 5

Ongelooflijk lief personeel! Ze doen uitermate hun best doen om het onze hond geheel naar zijn zin te maken! Onze hond wordt nu zelfs gewassen na een bezoekje, helemaal top!

Christl

  • 4

Het was maar 1 nachtje, maar volgens mij hebben ze het wel naar hun zin gehad. Het zijn wel makkelijke honden volgens mij. Passen zich snel aan.

Louisa Hoen-de Vries

  • 5

Ik ben super tevreden en laat Myra met een gerust hart bij jullie achter.
Jullie zijn heel alert op het gedrag van de dieren en in het geval van Myra apten jullie mij, tijdens haar verblijf in augustus, over de stramheid van Myra en afgelopen week viel het jullie op dat Myra buitengewoon veel water drinkt en hielden daarom een lijst bij en hebben met de da gebeld. Binnenkort ga ik met haar naar het spreekuur. Complimenten voor jullie allemaal!

Joke

  • 5

Roef is altijd zo blij als hij merkt dat hij weer naar jullie gaat. Hij heeft het duidelijk naar zijn zin. Als we hem ophalen, ziet hij er goed uit. Wel is hij daarna zo moe thuis dat hij niets meer hoeft: moe maar voldaan! Jullie zijn ook altijd allemaal enthousiast en vriendelijk. Dankjewel!

Pauline

  • 5

Onze hond Finn is altijd blij om bij jullie te verblijven!

Marleen en Anco

  • 5

Top zijn jullie met zijn allen! Pebbels en Bammbamm hebben het steeds weer naar hun zin en worden perfect en Liefdevol verzorgd. Toppers zijn jullie stuk voor stuk!❤️

Fred

  • 5

Wij brengen onze Berner sennenhond, Bas, naar Famke’s pleats wanneer wij met vakantie gaan. Bas is altijd enthousiast als hij in de gaten heeft waar we naar toe gaan. Het personeel is vriendelijk en kennen Bas inmiddels allemaal. Als we komen gaat Bas al zijn eigen weg. We krijgen Bas altijd netjes en verzorgt terug, nooit met ontlasting problemen en tijdens onze vakantie krijgen we, wanneer we vragen een update hoe het met onze trouwe knuffelbeer gaat. Al met al zeer tevreden! Een betrouwbaar en goed opvangadres.

M

  • 5

lennox was weer voor twee dagen bij famkespleats aan het logeren geweest en wij hebben hem weer zoals altijd blij en tevreden opgehaald.

Sabina

  • 4

Mij 2 katten Billie en Bowie hebben bijna 2 weken gelogeerd bij Op Famke’s Pleats. Ben tevreden over de verblijven met buitenrennen, en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Heb tussentijds een mail gestuurd om te vragen hoe het ging, en kreeg keurig antwoord. Mochten mij katten weer ergens moeten logeren, dan gaan ze zeker hier weer heen!