Beoordelingen

Louisa Hoen-de Vries

  • 5

Ik ben super tevreden en laat Myra met een gerust hart bij jullie achter.
Jullie zijn heel alert op het gedrag van de dieren en in het geval van Myra apten jullie mij, tijdens haar verblijf in augustus, over de stramheid van Myra en afgelopen week viel het jullie op dat Myra buitengewoon veel water drinkt en hielden daarom een lijst bij en hebben met de da gebeld. Binnenkort ga ik met haar naar het spreekuur. Complimenten voor jullie allemaal!

Joke

  • 5

Roef is altijd zo blij als hij merkt dat hij weer naar jullie gaat. Hij heeft het duidelijk naar zijn zin. Als we hem ophalen, ziet hij er goed uit. Wel is hij daarna zo moe thuis dat hij niets meer hoeft: moe maar voldaan! Jullie zijn ook altijd allemaal enthousiast en vriendelijk. Dankjewel!

Pauline

  • 5

Onze hond Finn is altijd blij om bij jullie te verblijven!

Marleen en Anco

  • 5

Top zijn jullie met zijn allen! Pebbels en Bammbamm hebben het steeds weer naar hun zin en worden perfect en Liefdevol verzorgd. Toppers zijn jullie stuk voor stuk!❤️

Fred

  • 5

Wij brengen onze Berner sennenhond, Bas, naar Famke’s pleats wanneer wij met vakantie gaan. Bas is altijd enthousiast als hij in de gaten heeft waar we naar toe gaan. Het personeel is vriendelijk en kennen Bas inmiddels allemaal. Als we komen gaat Bas al zijn eigen weg. We krijgen Bas altijd netjes en verzorgt terug, nooit met ontlasting problemen en tijdens onze vakantie krijgen we, wanneer we vragen een update hoe het met onze trouwe knuffelbeer gaat. Al met al zeer tevreden! Een betrouwbaar en goed opvangadres.

M

  • 5

lennox was weer voor twee dagen bij famkespleats aan het logeren geweest en wij hebben hem weer zoals altijd blij en tevreden opgehaald.

Sabina

  • 4

Mij 2 katten Billie en Bowie hebben bijna 2 weken gelogeerd bij Op Famke’s Pleats. Ben tevreden over de verblijven met buitenrennen, en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk. Heb tussentijds een mail gestuurd om te vragen hoe het ging, en kreeg keurig antwoord. Mochten mij katten weer ergens moeten logeren, dan gaan ze zeker hier weer heen!

Sietze en Josina

  • 5

Onze schapendoes Boef moest door omstandigheden plotseling in een pension, iets waar wij nog geen ervaring mee hadden! Ondanks dat het al zo goed als vol was, bleek dat ze begrip voor de situatie toonden en Boef uiteraard welkom was. Ook Boef was dit niet gewend. Achteraf bleek dat hij daar een erg leuke tijd heeft gehad met zeer aardige mensen(en honden). Dit gaf ons een ‘gerust’ gevoel en weten nu al zeker, dat wanneer Boef uit logeren gaat, hij daar wéér naar toe gaat! Jelco, Maarten en ander personeel waarvan ik de namen niet meer weet….hartstikke bedankt!

Belinda

  • 5

Onze ruwharige dwergteckel Fritz is hier nu twee dagen in de dag opvang geweest. Moe en voldaan kwam hij weer thuis. Binnenkort mag hij weer!!

K.H

  • 5

De mensen die aanwezig zijn bij het brengen en ophalen zijn zeer vriendelijk, en wat me opvalt het is er ook altijd schoon, mijn hond mag altijd lekker buiten als het weer het toelaat, ze zijn erg aardig voor de dieren, ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden.