Beoordelingen

Richard en wilma

  • 5

Al een aantal jaren gaan onze honden, eerst 4 nu 3 naar Famke’s Plaets als wij op vakantie gaan of een dag weg moeten. Altijd zijn we heel erg tevreden en de honden ook. Blij gaan ze er heen maar gelukkig ook blij als we ze weer ophalen.
Deze keer werd een van de honden, Beuk, plotseling erg ziek en had het vreselijk benauwd. Gelukkig was een medewerker heel alert en handelde kordaat. Toen de dierenarts alles al redelijk gestabiliseerd had werden wij telefonisch geinformeerd. Daarna werden we steeds op de hoogte gehouden. De Sterkliniek, dierenarts, in Leeuwarden besloot dat Beuk bij hen moest blijven. En omdat we nog niet terug konden bleef Beuk er zelfs een dag langer.
Op zondag, terwijl de dierenarts geen dienst had, mochten we Beuk ophalen. Wat ook daar een service en persoonlijke benadering.
We zijn blij dat Beuk het vooralsnog gered heeft. We weten nog niet exact wat er mis met hem is dat moet nog goed onderzocht. Maar wat zijn we tevreden over de goede zorgen van Famke’s Plaets!!!! Geweldig! Daar kun je je hond of kat met een gerust hart achterlaten.

Rosselind

  • 5

hallo,
Jannis is helemaal blij als hij naar Famkes Pleats mag. Dat is fijn om te merken. Bij terugkomst is hij moe, tevreden en ‘huppelig’ zoals ik het noem. Hij rent en springt en dolt alsof hij weer pup is. Je ziet dat er met hem gespeeld is en dat hij veel aandacht heeft gekregen. Ook het feit dat hij even terug is in een roedel, iets dat hij de eerste 4 maanden van zijn leven heeft meegemaakt, doet hem goed. Hij heeft echt vakantie gehad!
Met dank, ook van Jannis, aan iedereen die hem een fijne week heeft bezorgd.
Rosselind

Wiemie

  • 5

Vlgns mij heeft ze het wel naar haar zin bij jullie,ze komt er vrolijk vandaan! Binnenkort komt ze weer even! Wel blij dat jullie er zijn! Groet, wiemie

Astrid

  • 5

Altijd veel aandacht en liefde voor onze dieren!!!
Geweldige sfeer…

Godé

  • 5

Ik vind Op Famkes Pleats een nette en goed georganiseerde hondenopvang.
Onze Vania komt er graag omdat ze nooit met tegenzin met jullie medewerkers mee loopt en altijd opgewekt en schoon weer met me mee naar huis gaat. Ook is ze altijd schoon en vertoond ze geen gewennigsverscheinselen als ze weer thuis is. Jullie hebben vriendelijk personeel en ik heb alle vertrouwen in jullie .

marchella

  • 4

Fijne plek met enthousiast en lief personeel voor onze hond Daan.

M

  • 5

lennox was al een paar keer logeren bij famkespleats en hij vind het elke keer spannend en leuk ,Ook deze week heeft hij weer een nachtje logeert .Wij zijn super tevreden met deze hondenpension ook vanwege de breng en ophaal tijden en de aardige medewerkers.

Erna

  • 5

Bailey heeft het super leuk gehad. Heeft de hele zaterdag in zn mand gelegen. Bedankt voor de goede service. Wij, en Bailey, zijn erg tevreden.

Petra

  • 4

Sky heeft 8 dagen bij jullie gelogeerd. Bij het ophalen een zeer blije en tevreden hond. Ik kon zien dat ze het leuk heeft gehad en eerlijk is eerlijk ook veel buiten heeft gespeeld. Gezien haar modderkoppie en in haar vacht. Das helemaal niet erg. Lekker onder de douche en ze was weer schoon. De dagen na het pension heeft ze veel geslapen, om even bij te komen denk ik van haar eigen vakantie. Dank je wel voor de goede zorgen!

Petra

  • 4

Honden hebben het naar hun zin gehad.