Beoordelingen

Dinie Goedhart

  • 5

Onze Drentse patrijs Iris vindt het altijd geweldig Op Famkes Pleats! Zeker een aanrader!

Richard en Wilma

  • 5

Beuk en Joey komen al wat langer in het pension en vanaf het eerste moment was het voor hen goed. Voor Beuk die wel heel veel aandacht wil is er altijd wat extra zorg. Inmiddels komen de schapendoezen Sam en Faye met Beuk en Joey mee. Tot die tijd nog nooit in een pension geweest en ik deed het ook liever niet maar inmiddels laten we ze alle 4 met een gerust hart achter bij Famke’s plaets. Soms voor een dagje(ideaal die mogelijkheid voor dagopvang) en soms voor een aantal nachtjes. Ze zijn alle 4 blij al ze gaan en gelukkig ook nog steeds blij als we ze weer ophalen!

Saskia Frolich

  • 5

Wij zijn zo blij met de opvang van onze honden kai en luna. Met een gerust hart laten wij onze schatten hier achter. Zij hebben het super naar hun zin.voor het eerst in ons leven brachten wij onze honden naar een pension, dus heel spannend…..maar het voelt zo vertrouwd. De honden worden hier met liefde verzorgd, komen niks te kort. Kai en luna zijn dol op natasha en jelco..super bedankt hiervoor. Dit blijft ons opvang adres. Ik heb het al aan anderen door gegeven. Jullie kunnen trots zijn op je bedrijf …..xx

H. Buwalda

  • 5

Heb net jullie nieuwsbrief gelezen. Zag Gismo voorbij komen. Jammer dat hij er niet meer is. We missen hem nog steeds heel erg. Hij heeft het altijd erg naar zijn zin gehad bij jullie. Zal dit adres zeker aanbevelen bij anderen. Bedankt voor alle goede zorgen. En succes met herstellen van de schade.

Groetjes Hobbe en Sjerpie Buwalda. Alvast Fijne feestdagen toegewenst.

Inge van der Harst

  • 5

Net de nieuwsbrief gelezen,heel leuk idee. Zag tot mijn verrassing Coca op de foto staan! Fantastisch, hoe jullie haar opvangen, ik ga iedere keer weer met een gerust gevoel weg. Ik wens jullie alle goeds voor het nieuwe jaar en sterkte met alle werkzaamheden!
Groetjes, Inge v.d. Harst
(en fijne feestdagen)

Jos en Francisca

  • 5

Wij zijn zeer zeer tevreden met op Famkes pleats. Als onze hond Anak terugkomt heeft ze minimaal 2 dagen heimwee.

Saskia Boree

  • 5

Wat leuk dat het mijn mijn oud stage plaats zo goed gaat. Ik liep stage in de Middelsé anno 2002/ 2003. Natuurlijk heten jullie nu anders, en zijn er andere eigenaren. Leuk! Misschien kom ik nog eens een keertje persoonlijk langs 🙂 al dan niet een huisdier droppen of zelf nog wat klusjes doen (als jullie dat tenminste goed vinden) Succes! Saskia

Fam Blok

  • 5

Ooit nam ik me voor om Rico nooit meer naar een pension te brengen, omdat hij steeds heel gestrest terug kwam.
Maar na een week bij jullie
kregen we een blije en relaxte hond terug. We zijn er heel blij mee. Volgende keer graag weer!!

Jaap de Jong

  • 5

Onze Ollie komt hier met ontzettend veel plezier en wordt ontvangen zoals thuis, met veel liefde en zorgzaamheid door Natascha en Jelco. Wat een feest om iets wat je liever niet doet -een poosje afscheid nemen van je trouwe viervoeter- voor zowel baas als hond. Vaak ontmoet Ollie zijn beste vriendin Meo in de opvang en dan is het feest helemaal compleet!