Ons team

Jelco Woudstra -Eigenaar

Jelco heeft veel ervaring met diverse activiteiten en het opzetten van projecten en de workshops in de dagbesteding.

Natascha Woudstra -Eigenaresse

Natascha heeft veel ervaring in omgang met honden en katten en heeft les gegeven op een hondenschool in gedrag en gehoorzaamheid en heeft het diploma van vakbekwaamheid.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Maarten van Marrewijk -Dierverzorger

Mijn naam is Maarten van Marrewijk, ik ben medewerker dierverzorging bij Op Famke’s Pleats. In 2017 heb ik de opleiding dierverzorging afgerond en sindsdien ben ik met veel plezier aan de slag bij het pension. Tijdens mijn opleiding heb ik mede dankzij de vele stages veel geleerd over het gedrag, welzijn en gezondheid van dieren.

Kirsten Ritsema -Dierverzorger/begeleider

Mijn naam is Kirsten Ritsema en ik ben een medewerker bij Op Famkes Pleats sinds 2018.
Al van jongs af aan heb ik een passie voor dieren.
Ik ben in het bezit van het diploma paardenhouderij en ik hoop in 2020 het diploma persoonlijk begeleider te mogen ontvangen.
In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden te vinden of besteed ik tijd aan mijn 2 prachtige honden.

Sterre van der Zee -Dierverzorger

Mijn naam is Sterre van der Zee. Momenteel volg ik de opleiding maatschappelijke zorg. In de zomer van 2018 ben ik begonnen als pensionmedewerker. In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden te vinden, en nu ook met veel plezier bij Op Famke’s Pleats!

Linda Bons -Begeleider

Mijn naam is Linda Bons. Vanaf 2013 ben ik werkzaam bij Op Famke’s Pleats. Ik ben begonnen als pensionmedewerker. In 2017 heb ik de cursus hondentaal gedaan. Ik geniet van de dieren om mij heen en mag ze dan ook graag even wat extra aandacht geven. In september 2019 ben ik gestart met de opleiding maatschappelijke zorg en zal ik mijn werk voortzetten als begeleider bij Op Famke’s Pleats. De liefde van de deelnemers naar de dieren is onbeschrijfelijk en het is een eer om hun hierin te begeleiden.