Beoordelingen

Ytzen

  • 5

2 weken heeft Moby bij jullie gelogeerd en naar alle tevredenheid.

Gerdie

  • 5

Voor het eerst mijn honden naar een pension gebracht. Zag er zelf erg tegenop. Maar bij het ophalen zag ik 2 ontspannen en vrolijke honden. Duidelijk naar hun zin gehad. Medewerkers zijn heel vriendelijk en er is veel ruimte voor de dieren. Zeer tevreden en zeker een aanrader.

Marleen

  • 5

Onze 2 Engelse Basset Honden mocht weer heerlijk logeren op Famke’s Pleats.
Onze diva Pebbles van 4 en onze cassanova BammBamm van 2 vinden het geweldig en de baasjes ook.
Goede verzorging, vrijheid, aandacht, voeding is er perfect geregeld.
We brengen ze al te logeren sinds ze puppie zijn.
Alle liefdevolle mensen die er werken zorgen ook dat de baasjes met een gerust hart op vakantie kunnen

ludy

  • 4

x

Adinda

  • 4

Mijn hond in goede conditie weer terug gekregen, dus blije hond en blij baasje 🙂
Afspraak maken ging simpel en duidelijk.

marja

  • 5

Het was al weer de derde keer dat onze onstuimige Dora hier logeerde. En nog steeds is ze dolenthousiast als we er aankomen. Dat zegt eigenlijk genoeg. De ontvangst is vriendelijk. En we krijgen een schone droge hond terug. Wel moe maar dat komt van t rondrennen.

Jasper

  • 5

Top locatie, we krijgen altijd een blije goed verzorgde hond weer mee naar huis.

Inge

  • 5

Onze katten kunnen altijd goed gemutst en goed verzorgd terug.
Dat is een fijn gevoel als we langer weg zijn!

Jelco

  • 4

Hallo ikzelf ben niet in het kattenpension geweest 😉 maar Harley. Wij zijn zeker tevreden over hoe het daar bij Jullie gaat. Elke keer is het makkelijk hem daar te brengen en worden vriendelijk geholpen. Ga zo door.
Groeten

Richard en wilma

  • 5

Al een aantal jaren gaan onze honden, eerst 4 nu 3 naar Famke’s Plaets als wij op vakantie gaan of een dag weg moeten. Altijd zijn we heel erg tevreden en de honden ook. Blij gaan ze er heen maar gelukkig ook blij als we ze weer ophalen.
Deze keer werd een van de honden, Beuk, plotseling erg ziek en had het vreselijk benauwd. Gelukkig was een medewerker heel alert en handelde kordaat. Toen de dierenarts alles al redelijk gestabiliseerd had werden wij telefonisch geinformeerd. Daarna werden we steeds op de hoogte gehouden. De Sterkliniek, dierenarts, in Leeuwarden besloot dat Beuk bij hen moest blijven. En omdat we nog niet terug konden bleef Beuk er zelfs een dag langer.
Op zondag, terwijl de dierenarts geen dienst had, mochten we Beuk ophalen. Wat ook daar een service en persoonlijke benadering.
We zijn blij dat Beuk het vooralsnog gered heeft. We weten nog niet exact wat er mis met hem is dat moet nog goed onderzocht. Maar wat zijn we tevreden over de goede zorgen van Famke’s Plaets!!!! Geweldig! Daar kun je je hond of kat met een gerust hart achterlaten.