Beoordelingen

Nico

  • 5

Voor de eerste keer onze Golden Retriever gebracht. Bentley
heeft de logeerpartij goed doorstaan. Omdat hij al op leeftijd is was ik
benieuwd hoe het was gegaan. Ik denk heel goed, hij zag er goed uit.
Thuisgekomen was hij direct als vanouds.
In de zomervakantie laten hem weer met een gerust hart achter.

Liesbeth

  • 4

Onze Dalmatier Pip is nog maar een 1/2 jaar en voor het eerst 3 nachtjes wezen logeren bij op famkes pleats.
Spannend!
Ten eerste erg vriendelijk ontvangen en gerust gesteld. Pip liep vrolijk met de medewerker mee. Na de derde nacht Pip weer opgehaald. Het was erg goed gegaan. Ze was gekoppeld aan een stabiele teef waardoor Pip zich op haar gemak voelde.
Pip is heel vrolijk terug gekomen . Geen stress en zag er goed en ontspannen uit. Het was aan haar te merken dat ze het prima naar haar zin heeft gehad en goed is verzorgd.
En niet geheel onbelangrijk: de prijs per overnachting is heel schappelijk.
Een negatief puntje: ik zou af en toe ook graag gebruik willen maken van de dagopvang. Dit is helaas niet haalbaar omdat ze pas gebracht kan worden vanaf 11.30. Als je de hele dag moe tv werken dan is dat helaas niet mogelijk.
Voor logeren wel 100% tevreden!

Erik

  • 4

Het was dit keer weer goed

Erwin

  • 5

Tevreden

Koen

  • 4

Elke keer wanneer wij met het gezin een paar dagen weggaan heeft Freek weer enorm veel zin om naar zijn vrienden/vriendinnen op Famkes Pleats te gaan. Een beter pension kunnen wij ons niet wensen. Koen Bakker, Berltsum

Athos

  • 5

Sinds een aantal jaren komt Athos logeren op Famkes Pleats. Hij vindt het er geweldig. Er wordt goed voor hem gezorgd. We merken aan alles dat hij het er erg naar zijn zin heeft. Vanaf het moment dat we hem brengen tot we hem weer ophalen, hij is altijd super vrolijk.

Wopke

  • 5

We worden altijd zeer vriendelijk ontvangen en de hond loopt altijd enthousiast met de begeleiders mee naar de kennel. de dieren mogen hun eigen voer wat voor mij zeer belangrijk is. het enigste nadeel is dat je vroeg moet reserveren want anders is er geen plaats meer in de vakantie perioden. wat op zich alweer genoeg zegt over de kwaliteit van dit dierenpension

Akke

  • 5

Onze hond wordt goed verzorgd tijdens onze afwezigheid,ondanks soms zijn vreemde gedrag
Weten jullie hier goed raad mee.

Tineke

  • 5

Wederom heeft onze labrador IVAR het weer ontzettend naar zijn zin gehad het afgelopen weekend!!

Stefan

  • 5

Mijn katten logeren al ruim 3 jaar geregeld bij jullie Naar mijn idee hebben ze het prima naar hun zin bij jullie Eenmaal weer thuis vallen ze ook gelijk weer in hun vaste routine dus heb niet het idee dat hun verblijf bij jullie nou zoon enorme impact op ze maakt Dat siert jullie dus Breng mijn meiden dus zonder zorgen bij jullie met het volste vertrouwen dat ze zich prima vermaken ze zien er ook weldoorvoed uit dus aan de hoeveelheid eten die ze krijgen ligt het ook niet Gewoon top dus lekker zo doorgaan dan blijf ik de komende jaren nog klant uhhhh Gaya en Sien.