Nieuw! Reserveringen en gegevens toevoegen en beheren via ‘’mijn account’’

Misschien is het u al opgevallen, maar sinds kort is er een nieuwe manier om reserveringen te plaatsen voor het dierenpension. Via ‘’mijn account’’ van KennelCare kunt u niet alleen reserveringen plaatsen, bekijken en beheren, u kunt ook contactgegevens en diergegevens toevoegen en wijzigen.

 

Wat is ‘’mijn account’’?

‘’Mijn account’’ is uw eigen overzicht van reserveringen en gegevens. Dit account is gekoppeld aan KennelCare, het systeem waarmee wij werken bij het dierenpension. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de reserveringen en gegevens bekijken, wat een hoop gedoe en verwarring kan voorkomen!

 

Wat zijn de voordelen van ‘’mijn account’’?

Via ‘’mijn account’’ kunt u gemakkelijk reserveringen plaatsen. Deze reserveringen komen direct bij ons in het systeem binnen. Wij kunnen dan uw reservering inplannen en bevestigen. U kunt al uw reserveringen bekijken in het overzicht op uw account.
Daarnaast kunt u uw contactgegevens en diergegevens toevoegen en aanpassen. Ook deze gegevens komen direct bij ons in het systeem te staan. Gegevens die u via ‘’mijn account’’ kunt toevoegen zijn onder andere:

  • Voer
  • Medicatie
  • Gedrag
  • Vaccinaties
  • Dierenarts
  • Contactpersoon voor noodgevallen
  • Een leuke foto van uw dier

 

Kan ik ook reserveren voor dagopvang via ‘’mijn account’’?
Naast overnachtingen kunt u via ‘’mijn account’’ ook reserveren voor de dagopvang. U kunt zelfs in één keer dagopvang voor meerdere dagen boeken. Als u in bezit bent van een strippenkaart voor dagopvang, dan kunt u deze gebruiken voor het betalen van uw dagopvangreserveringen. Op uw account kunt u zien hoeveel strippen u nog over heeft op de kaart.

 

Hoe kom ik op ‘’mijn account’’?

U kunt uw account gemakkelijk bereiken via onze website. Ga naar www.opfamkespleats.nl. Klik op ‘’+ RESERVEREN’’ en selecteer ‘’Ga naar mijn account’’. Als u nog geen account heeft, klik dan op ‘’Registreer hier’’. Ook kunt u direct naar uw account gaan via opfamkespleats.kennelcare.nl.

Moet ik voortaan altijd reserveren via ‘’mijn account’’?

U bent niet verplicht een account aan te maken om te reserveren. Dit kan nog steeds via de oude methode. Om te reserveren zonder account gaat u naar www.opfamkespleats.nl en klikt u op ‘’+ RESERVEREN’’. Kies dan voor ‘’Reserveren zonder account’’. U kunt dan reserveringen plaatsen zoals u gewend bent.